Az 1679-es eredeti recept hagyományát őrző Mini Rubatà kenyérrudacskák finom ízük és tömör textúrájuk révén tökéletesen illenek a legkreatívabb ételpárosításokhoz.
Mario Fongo Mini Rubatà kenyérrudacskái a tradíció és az íz tökéletes kombinációját nyújtják. Az 1679-es eredeti recept alapján készített kenyérrudak „00” típusú búzalisztből, 100% olasz extra szűz olívaolajból, természetes élesztőből és tengeri sóból állnak, kiemelve a tiszta alapanyagok minőségét. Kompakt textúrájuk és finom ízük révén ezek a mini grissinik sokoldalúak, ideálisak sajtokhoz, sonkákhoz vagy akár mártogatósokhoz.
A Mini Rubatà ropogósságát és egyedi ízét a kézműves elkészítés és az olasz gasztronómiai hagyományok teszik feledhetetlenné. Könnyed, glutént tartalmazó snack, amely nyomokban tejet, szezámmagot, diót és szóját tartalmazhat, így különleges figyelmet igényel az allergéneket tekintve.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó, közvetlen fénytől és hőtől távol.
Párosítás: Tökéletes borokhoz, antipasti tányérokhoz vagy egyedi falatokhoz.
Mario Fongo, az „Il panate” („a pékmester”) néven ismert márka, az olasz kézműves péksütemények egyik legismertebb képviselője. Termékeikben a tradíció, a minőség és a szenvedély egyesül, hogy minden falat az olasz gasztronómia ünnepe legyen. Az eredeti Rubatà a márka egyik legikonikusabb terméke, amely generációk óta inspirálja a kenyér szerelmeseit világszerte.