Piemonti „Tonda Gentile Trilobata” fajtájú kakaóból és mogyoróból készült lágy kenhető krém. Alkalmas pitékhez, omlós kekszhez vagy fagylalt köretének.
A Slitti Nocciolata egy kézműves kenhető készítmény, amely 38%-os piemonti mogyoróból, kakaóból és pörkölt piemonti mogyoróból készül. Nagyon krémes és bársonyos, ez a krém a pirított mogyoró erőteljes ízét adja át a szájban.
A Slitti olasz cég 1969-ben született kávépörkölő cégként , amely a kezdetektől a termék gondozásával és feldolgozásával tűnt ki. 1989 -ben az alapító fiai, Andrea és Daniele kiterjesztették a cég kínálatát a kakaófeldolgozásra.
Andrea Slitti ma a világ egyik legfontosabb kézműves csokoládégyártója. Kakaós kalandja a családi kávépörkölő cégnél szerzett tapasztalatokból indul ki, és egyedüli tanára, a kávé vezette őt a csokoládé világába, és ez adta az élményt kiegyensúlyozott, kerek és aromás keverékek létrehozásához. Kézműves tudása és művészi érzéke arra késztette, hogy megnyerje az összes legrangosabb nemzetközi csokoládéversenyt, és ezzel irigylésre méltó aranyérmek listája alakult ki.
A Slitti kizárólagos magyar forgalmazója a Magenta Deli&Cafe.