A legtöbb díjat beseperte, összesen 25 db díjazásban részesült. Mogyoróban gazdag tejcsokoládé krém, a piemonti „Tonda Gentile Trilobata” fajtából. Ahogy a név is sugallja, ízekben gazdag, a Trilobata mogyoró és a válogatott Slitti típusú csokoládé nagyon aromás, sűrű állagúvá teszi.
A Slitti Riccosa egy kézműves kenhető készítmény, amely 51%-os piemonti mogyoróból, tejcsokoládéból és étcsokoládé készül. Ideális kanállal kóstolni vagy omlós sütemények készítéséhez.
Ez a remek termék már 22 db díjat zsebelt be az évek alatt.
A Slitti olasz cég 1969-ben született kávépörkölő cégként, amely a kezdetektől a termék gondozásával és feldolgozásával tűnt ki. 1989 -ben az alapító fiai, Andrea és Daniele kiterjesztették a cég kínálatát a kakaófeldolgozásra.
Andrea Slitti ma a világ egyik legfontosabb kézműves csokoládégyártója. Kakaós kalandja a családi kávépörkölő cégnél szerzett tapasztalatokból indul ki, és egyedüli tanára, a kávé vezette őt a csokoládé világába, és ez adta az élményt kiegyensúlyozott, kerek és aromás keverékek létrehozásához. Kézműves tudása és művészi érzéke arra késztette, hogy megnyerje az összes legrangosabb nemzetközi csokoládéversenyt, és ezzel irigylésre méltó aranyérmek listája alakult ki.
A Slitti kizárólagos magyar forgalmazója a Magenta Deli&Cafe.