Minőségi érlelt mustár, amely nem tartalmaz semmilyen adalékot (ízfokozó, tartósítószer, színezék). A felhasznált alapanyagok magyar termelőktől származnak, és a mustármag bio minősítésű. Hagyományos érlelési eljárással készül, melynek során a mustármag jótékony hatású alkotóelemei a felhasznált biológiai erjesztésű ecetek és a fűszerek együttesen kiváló étrendi hatást gyakorolnak a fogyasztás során. Nagyon jól illik a karakteres húsételek mellé, de szószok készítésére is alkalmas.
A Ghaurved nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legtisztább, gondosan válogatott mustármagot szerezze be, kizárólag magyar termelőktől. Minden, üvegbe zárt Ghaurved mustárköltemény közös jellemzője, hogy tartósítószert, mesterséges adalékot, ízfokozót nem tartalmaznak.
A több, mint 200 éves családi receptúra a garanciája a mindig kiváló minőségnek.
A felhasznált fűszerek kiemelik a mustár kitűnő aromáját, erősítik jótékony hatásait, harmóniát teremtenek a különféle ételek és ízek között.
Termékleírás/ismertető
Minőségi érlelt mustár, amely nem tartalmaz semmilyen adalékot (ízfokozó, tartósítószer, színezék).
A felhasznált alapanyagok magyar termelőktől származnak, és a mustármag bio minősítésű.
Összetevők %
Ivóvíz 58,31
Sárga és barna mustármag 16,62
Biológiai erjesztésű ecetek 13,02
Cukor 8,44
Só 2,27
Szárított erdei gomba 1,00
Fűszerek 0,34