Minőségi érlelt mustár, amely nem tartalmaz sem cukrot, sem pedig egyéb adalékot (ízfokozó, tartósítószer, színezék). A felhasznált alapanyagok magyar termelőktől származnak, és a mustármag bio minősítésű. Hagyományos érlelési eljárással készül, melynek során a mustármag jótékony hatású alkotóelemei a felhasznált biológiai erjesztésű ecetek és a fűszerek együttesen kiváló étrendi hatást gyakorolnak a fogyasztás során. Natúr ízével kiváló fűszere a legkülönfélébb zöldség- és húsételeknek. Cukorbetegek is fogyaszthatják.
A Ghaurved nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legtisztább, gondosan válogatott mustármagot szerezze be, kizárólag magyar termelőktől. Minden, üvegbe zárt Ghaurved mustárköltemény közös jellemzője, hogy tartósítószert, mesterséges adalékot, ízfokozót nem tartalmaznak.
A több, mint 200 éves családi receptúra a garanciája a mindig kiváló minőségnek.
A felhasznált fűszerek kiemelik a mustár kitűnő aromáját, erősítik jótékony hatásait, harmóniát teremtenek a különféle ételek és ízek között.
Összetevők %
Ivóvíz 65,02
Sárga mustármag 17,96
Biológiai erjesztésű ecetek 15,08
Só 1,80
Fűszerek 0,09
Természetes édesítőszer 0,05