Minőségi érlelt mustár, amely nem tartalmaz semmilyen adalékot (ízfokozó, tartósítószer, színezék). A felhasznált alapanyagok magyar termelőktől származnak, és a mustármag bio minősítésű. Hagyományos érlelési eljárással készül, melynek során a mustármag jótékony hatású alkotóelemei a felhasznált biológiai erjesztésű ecetek és a fűszerek együttesen kiváló étrendi hatást gyakorolnak a fogyasztás során. Különleges pácmustár, de sülthúsok és kolbász-hurka mellé is kiváló. Enyhén csípős, mustármagdarabokat tartalmazó termék.
A Ghaurved nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legtisztább, gondosan válogatott mustármagot szerezze be, kizárólag magyar termelőktől. Minden, üvegbe zárt Ghaurved mustárköltemény közös jellemzője, hogy tartósítószert, mesterséges adalékot, ízfokozót nem tartalmaznak. A több, mint 200 éves családi receptúra a garanciája a mindig kiváló minőségnek. A felhasznált fűszerek kiemelik a mustár kitűnő aromáját, erősítik jótékony hatásait, harmóniát teremtenek a különféle ételek és ízek között.
Összetevők %
Ivóvíz 53,05
Sárga és barna mustármag 23,00
Biológiai erjesztésű ecetek 14,00
Cukor 7,74
Só 2,06
Fűszerek 0,05