Minőségi érlelt mustár, amely nem tartalmaz semmilyen adalékot (ízfokozó, tartósítószer, színezék). A felhasznált alapanyagok magyar termelőktől származnak, és a mustármag bio minősítésű. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, csak termelői mézet. Hagyományos érlelési eljárással készül, melynek során a mustármag jótékony hatású alkotóelemei a felhasznált biológiai erjesztésű ecetek és a fűszerek és a méz együttesen kiváló étrendi hatást gyakorolnak a fogyasztás során. Különleges pácmustár, de sülthúsok és kolbász-hurka mellé is kiváló. Enyhén fokhagymás íze miatt plusz ízt ad az ételeknek.
A Ghaurved nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legtisztább, gondosan válogatott mustármagot szerezze be, kizárólag magyar termelőktől. Minden, üvegbe zárt Ghaurved mustárköltemény közös jellemzője, hogy tartósítószert, mesterséges adalékot, ízfokozót nem tartalmaznak.
A több, mint 200 éves családi receptúra a garanciája a mindig kiváló minőségnek.
A felhasznált fűszerek kiemelik a mustár kitűnő aromáját, erősítik jótékony hatásait, harmóniát teremtenek a különféle ételek és ízek között.
Összetétel: ivóvíz, sárga mustármag (17,2%), biológiai erjesztésű ecetek, méz, só, fokhagyma, fűszerek.
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 134 kcal
Zsír 6,2 g
- melyből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrát 12,3 g
- melyből cukrok 6,3 g
Fehérje 4,5 g
Só 2,3 g