A csipkebogyó- vagy hecsedlilekvárt nagyanyáink is imádták, hiszen rengeteg jótékony hatása van: hashajtó, gyulladáscsökkentő, immunerősítő és segít a megfázás elleni küzdelemben is. A termék teljes mértékben támogatja az egészségünket, és semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat és adalékanyagokat.
A cél a termékek készítésénél, hogy egészséges, zamatos, kizárólag színtiszta gyümölcsből, zöldségből vagy gyógynövényből készült finomságok kerüljenek az asztalra. Kardinális hozzáállás a vitamintartalom megőrzése, ezért a lekvárok/dzsemek és az öntetek is viszik tovább a bio és organikus gazdálkodásból származó alapanyagok direktíváját, és a lehető legminimálisabb cukortartalommal, méz dominanciával készülnek, minimális főzési idővel.
Tápérték 100 g termékben:
Energia – 1371 KJ / 328 kcal
Zsír – 0,3 g, amelyből telített zsírsavak – 0 g
Szénhidrát – 57 g, amelyből cukrok – 46 g
Rost – 22,35 g
Fehérje – 1,5 g
Só – 0,005 g