Vigo Bio Longbrew Kombucha - Gyömbér+Acerola 330ml
1 290 Ft
Az Acerola+Ginger az észak-brazíliai amazóniai esőerdőkből származó Acerola püré (magas C-vitamin tartalommal) és az indiai, Guajarhat tartományból származó gyömbér tökéletes keveréke. Kézzel készített és fermentált bio nyers kombucha szuperételekkel. Tele van enzimekkel, elektrolitokkal, probiotikumokkal és élő baktériumokkal, amelyek javítják a jólétet.
A VIGO Kombucha Longbrew tea kézzel készített, bio nyers kombucha, szuperételekkel főzve és 10 napig fermentálva. Tele van enzimekkel, elektrolitokkal, probiotikumokkal és élő baktériumokkal, amelyek javítják a jólétet.
Organikus/BIO.
Gluténmentes.
Gyógyszerészeti osztályú palack.
Vegán minősítésű.
Szuperételekkel erjesztve.
Nincs színezés.
Tartósítószer-mentes.
GMO és szója mentes.
Nincs kémiai módosítás.
Probiotikus tulajdonságok.
Antioxidánsok.
Jó savak.
Vitaminok.
Nincs szükség hűtésre.
A VIGO longbrew termékcsaládját 10 napig erjesztik. Ezalatt a kombucha-kultúrák az eredeti teafőzetet erősen probiotikus, enzimes itallá alakítják, friss, csípős ízzel. Az Amazonas esőerdőiből származó acerola és az indiai gyömbér gyümölcsös, enyhén fűszeres ízt ad a kombuchának.
Maga a Kombucha (néha gombának nevezik) egy szimbiotikus képződmény, amely ecetbaktériumokból és élesztőgombákból áll. Az egyes baktériumok pontos aránya üzleti titok, de eláruljuk, hogy a VIGO kombuchákban ecetbaktériumok (főleg Gluconacetobacter és Lactobacillus nemzetséghez tartozó baktériumok) és élesztőkultúrák (Saccharomyces nemzetség) kombinációja található. A Kombucha szürkésbarna gumitorta alakú.
Kelet-Ázsiában a kombucha nagy hagyományokkal rendelkezik. Japánban már 400 évvel Krisztus után ismerték, Kínában isteni ajándékként imádták. Az évszázadok során Európában is eljutott hozzánk a természetes frissítő ital.
Használat:
Jéghidegen ízlik a legjobban. Fogyasztás előtt ne rázza fel. Az enyhe zavarosság nem a termék hibája. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 48 órán belül felhasználandó.