A Pödör hidegen sajtolt mákolája egy könnyen emészthető, diszkrét ízű olaj, amely tökéletes választás diétás konyhák számára. A kíméletes előállítási folyamatnak minden cseppje gazdag értékes anyagokban, ideálisan használható hideg ételekhez, salátákhoz és tésztaételekhez.
A mákolaj, mint az európai konyha egy különleges olaja, az utóbbi években éledt újra, amikor ráébredtünk, hogy sokkal többre képes, mint gondoltuk. A mákola teljesen érett mákszemjába csak be kell húzni, és hidegen sajtolják, hogy a meglévő értékes anyagok a lehető legnagyobb mértékben megőrződjenek. Ez a világossárga olaj finoman fanyar, enyhén diós ízével különösen érvényesül hideg ételekben, mint a salátákban, párolt zöldségekben vagy hagyományos közép-európai fogásokban.
A Pödör mákolaj ideális diétás konyhák számára, hiszen alacsony koleszterintartalmú, és gazdag telítetlen zsírsavakat, amelyek különösen jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre. Az omega-6 zsírsavban gazdag mákolaj, mint a linolsav és arachidonsav, amelyek elengedhetetlenek a fiziológiai folyamatokhoz, segítik a nyomásgyulladás szabályozását és a tesztek elleni választ.
A Pödör mákolaj tökéletes választás a hagyományos mákos tészták, nudlik és rétesek ízesítéséhez, de könnyen beilleszthető az egészséges, változatos étrendbe is.
Összetevők :
100% hidegen sajtolt mákolaj
Jótékony hatások :
- Magas telítetlen zsírsavtartalom (87-90%)
- Gazdag omega-6 zsírsavban
- Jótékony hatás a szív- és érrendszerre
- Kiváló a hideg ételekhez, salátákhoz, zöldségekhez
- Alacsony koleszterintartalmú
Márka :
A Pödör a prémium minőségű olajok és ecetek gyártására specializálódott, és az egészséges, természetes alapanyagok használata mellett.