A Toscano Black 70 az első alkotás (1998), és ezért alapító tagja a Casa Amedei étcsokoládé-kiáltványának. Ez egy merész keverék, amelyet a madagaszkári, ghánai, ecuadori és venezuelai kakaó három genetikai tulajdonságának kombinálásával nyernek. Egy 70%-os étcsokoládé tiszta csattanással, amely azonnal elcsábítja a szájpadlást kezdeti finomságával, majd meglepően strukturáltabb, erőteljes ízzel fejezi be.
AROMA PROFIL: DOHÁNY, PÖRKÖLT MALÁTA ÉS CEDRUSFA JEGYEK
Tárolás: Hűvös, száraz helyen, 55-65 fokon tárolandó. Szobahőmérsékleten kóstoljuk meg.
Szavatossági idő: 18 hónap
A gyártó cégről:
A legmagasabb minőség és a feltétel nélküli elhivatottság ígérete az Amedeit a csokoládékultúra bástyájává teszi.
A Toszkánában készült kézműves kivitelezés, íz és egyedi stílus megkülönbözteti az Amedei csokoládét az egész világon.
A Pontedera kézműves Maison irányítja a teljes gyártási láncot, és ősi módszerrel dolgozva kiválasztja a legkeresettebb alapanyagokat, hogy életre keltse a kiváló alkotásokat, amelyek néhány, a legjobb minőségű összetevőből készültek: kakaóbab (pl. Criollo, ill. Trinitario), nádcukor, válogatott tej és gyümölcs. A kakaófeldolgozás elsajátítása több éves agronómiai tudás és kísérletezés eredménye. Az Amedei kézműves módszerrel igazi csokoládé műalkotásokká alakítja a világ legritkább kakaóbabjait.
Az Amedei harmóniát teremt az összetevők, textúrák és aromák között, életet adva az egyedi aromás profillal rendelkező csokoládéknak. Egy olasz leleményesség, amelyben az elegancia, az egyszerűség és a csokoládé iránti szenvedély egyesül egy ízben, amely felidézi annak a földnek a varázsát, ahol létrejött: Toszkána.