Igazi olasz klasszikus. Egy csokoládétábla a legigényesebb édesszájúaknak. A legjobb piemonti mogyoró, fenséges tejcsokoládéba ágyazva. Szimbiotikus kapcsolat, ahol a levegőn pörkölt, házilag pörkölt mogyoró illata egyesül a csokoládé telt ízével, friss és tiszta ízvilággal.
Összetevők: Nádcukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, piemonti mogyoró (15%). Kakaó min. 32%. Nyomokban mandulát, pisztáciát, diót tartalmazhat.
Tárolás: Hűvös, száraz helyen, 55-65 fokon tárolandó. Szobahőmérsékleten kóstoljuk meg.
Szavatossági idő: 14 hónap
A gyártó cégről:
A legmagasabb minőség és a feltétel nélküli elhivatottság ígérete az Amedeit a csokoládékultúra bástyájává teszi.
A Toszkánában készült kézműves kivitelezés, íz és egyedi stílus megkülönbözteti az Amedei csokoládét az egész világon.
A Pontedera kézműves Maison irányítja a teljes gyártási láncot, és ősi módszerrel dolgozva kiválasztja a legkeresettebb alapanyagokat, hogy életre keltse a kiváló alkotásokat, amelyek néhány, a legjobb minőségű összetevőből készültek: kakaóbab (pl. Criollo, ill. Trinitario), nádcukor, válogatott tej és gyümölcs. A kakaófeldolgozás elsajátítása több éves agronómiai tudás és kísérletezés eredménye. Az Amedei kézműves módszerrel igazi csokoládé műalkotásokká alakítja a világ legritkább kakaóbabjait.
Az Amedei harmóniát teremt az összetevők, textúrák és aromák között, életet adva az egyedi aromás profillal rendelkező csokoládéknak. Egy olasz leleményesség, amelyben az elegancia, az egyszerűség és a csokoládé iránti szenvedély egyesül egy ízben, amely felidézi annak a földnek a varázsát, ahol létrejött: Toszkána.