MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek
  • Csomagok

A kosarad üres

0

Ár meghatározása

Ár: Ft - Ft
Származási ország
Különleges
Mentes

Grillezésre fel!

Összesen: 53
1 290 Ft
Rex Ketchup: Az Original REX Ketchuphoz a nemrégiben az USA-ban világbajnokságot nyert habanero chili esszenciát adtuk.
A 70 évvel ezelőtti eredeti, titkos családi receptünk alapján készült. Kizárólag a legjobb magyar alapanyagok felhasználásával, itt Magyarországon. Teljesen tartósítószer és adalékmentes. Pasztőrözzük, és csak úgy, mint régen üvegbe töltjük.
- 1 +
3 390 Ft
Igazi ínycsiklandó olasz ételkülönlegesség: mustár szarvasgombával. Kiváló választás akár hamburger, hot dog, sült krumpli, húsok, halak ízesítéséhez.
- 1 +
1 990 Ft
Különleges tengerisó-pelyhek, mesterséges adalékanyagok nélkül. Tiszta, friss ízű, a szokásos keserű utóíz nélkül. Az ételre szórva szinte azonnal elolvad, így nem kell aggódjunk, hogy a nagy kevergetésben összetörjük a halat, vagy éppen a salátát. Világklasszis!
- 1 +
2 990 Ft
Sal de Ibiza Granito Sea Salt Smoky BBQ A természetes tengeri só kitermelése Ibiza szigetén több mint 2700 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Ez a keverék körülbelül 75% fűszert és csak 25% Granito tengeri sót tartalmaz, így grill pácokhoz is alkalmas. Füstölt paprika hozzáadásával pikáns és fűszeres, enyhe füstöt kap, ami különösen vonzó.
- 1 +
1 490 Ft
Valódi francia dijoni mustár mustármaggal. Hagyományos francia magos mustár zöldszőlő-lével és mustármagokkal.
- 1 +
1 990 Ft
Gyengéden pörkölt kömény, koriandermag és friss chili a mangó chutney e lendületes változatát ajkak bizsergő hőjévé varázsolják lágy fűszerjegyekkel.
- 1 +
1 790 Ft
Hagyományos zsidó recept alapján készült szósz amely a céklának és a tormának köszönhetően igazán különleges ízt ad. Különösen finom, sült sózott marhahússal, vagy füstölt hallal.
- 1 +
2 490 Ft
Piros ribizli levével készül, ami különleges, pikáns savanyúságot kölcsönöz neki. Sajtokhoz, pástétomokhoz, terrinekhez érdemes kipróbálni, de kolbászokhoz is remekül megy.
- 1 +
1 690 Ft
A legfinomabb, érett olasz paradicsomokból készült klasszikus ketchup. Igazán sokoldalú szósz - túlzás nélkül állíthatjuk, hogy majdnem minden ételhez bátran kipróbálható!
- 1 +
1 290 Ft
Kalahari sivatagi só durva szemű
- 1 +
1 090 Ft
Pakisztáni kristálysó finom, light, pink
- 1 +
1 690 Ft
Svab füstsó 1-1,6 mm
- 1 +
1 190 Ft
Kakukkfű BIO morzsolt
- 1 +
- 10% kedvezmény
1 250 Ft 1 125 Ft
Oregano BIO morzsolt

Lejárati dátum: 2023.06.30.
- 1 +
1 290 Ft
Petrezselyemlevél szárított
- 1 +
1 990 Ft
Alma mustár Balsamico
Pödör Alma balsamico mustár, a gyümölcsbolondok csípős kedvence.
- 1 +
- 10% kedvezmény
2 990 Ft 2 691 Ft
Összetevők: tengeri só, zsálya, borsmenta, búzavirágszirom

Sült gyökérzöldségek, krémlevesek, tejszínes ételek, gomba, halak és vörös húsok ízesítésére.
Kiszerelés: üvegben
Tömeg: 60 g
Tárolás: Szobahőmérsékleten, napfényfől védve.

Lejárati dátum: 2023.06.30.

- 1 +
2 990 Ft
Összetevők: tengeri só,levendula,rozmaring,oregánó,bazsalikom,kakukkfű
- 1 +
- 10% kedvezmény
1 690 Ft 1 521 Ft
Harmónikus ízvilágú, különleges ketchup. A fűszerek széles skálájában megtalálható az ázsiai eredetű római kömény és a tamarind, de a helyi ízesítők, a mustár vagy a malátaecet is. Sokoldalúan használható: chipshez, mártogatósnak, burgerekhez, tésztákhoz.

Lejárati dátum: 2023.06.26.
- 1 +
1 490 Ft
A savanykás, illatos, fűszeres ízű chutney jól illik a Roquefort vagy a Stilton típusú sajtokhoz - lágyítja erőteljes sós ízüket. Ez a chutney igazán illatos és aromás a rozmaringnak és a kakukkfűnek köszönhetően, a birs savanykás íze pedig egyenesen pikáns! Próbálja ki sült vagy főtt húsokkal is!
- 1 +
1 790 Ft
Gőcze: Pikáns lilahagymalekvárunk tökéletes kiegészítője sült sertés húsoknak, flekkeneknek. De szerintünk akkor a legfinomabb, amikor a tökéletesre sült hamburgerhúsra teszünk egy-két kanállal.
Hosszú órákon át főztük, hogy megkapja a rá jellemző pikáns, édeskés de mégis fűszeres ízvilágot.
- 1 +
2 490 Ft
A fűszeres lányról:

"Nincs tökéletes fűszerkeverék és mindig van egy újabb ízkombináció, amit muszáj kipróbálnom, vagyis folyamatosan van valami kutatni, tesztelni, fejleszteni való.."

A fűszerről:

A BORON ÉS MÁMORON TÚL
"Provance-i Fűszersómban találkozik a francia kifinomultság és a mediterrán bohémság. Bátran ajánlom húsokhoz, mártásokhoz, köretekhez.

Vidékies báj, vendégszerető emberek és meseszép természeti környezet jellemzi ezt a gyönyörű dél-francia vidéket. Földrajzilag és kultúrájában is közel Olaszországhoz egy fantasztikus elegye alakult itt ki a mediterrán életérzésnek és a francia gasztronómia kifinomultságának."
- 1 +
2 490 Ft
A fűszeres lányról:

"Nincs tökéletes fűszerkeverék és mindig van egy újabb ízkombináció, amit muszáj kipróbálnom, vagyis folyamatosan van valami kutatni, tesztelni, fejleszteni való.."

A fűszerről:

A PIZZÁN TÚL
"Az olasz konyha a minőségi alapanyagokról és az élet élvezetéről szól. Merülj el benne bátran, amihez hű társad lesz az Olasz Fűszersóm.

Az olaszok nem ismernek tréfát, ha gasztronómiáról van szó. Évszázadok alatt fejlesztették ki és tökéletesítették az elkészítési technikákat, és nem ismernek kompromisszumot az alapanyagok minőségében. Többek között ezeknek köszönheti az olasz konyha, hogy szinte az egész világot meghódította.

Az Olasz Fűszersóm értelemszerűen tökéletes adaléka bármilyen olasz kajának, de ezen felül is bátran ajánlom egy csomó mindenhez. Én például a sült krumplit is ezzel szoktam megszúrni, de készíthetsz vele pácot húsokhoz, grill zöldségekhez. Tejfölbe vagy joghurtba keverve szuper mártogatóst vagy salátaöntetet kapsz, mascarponéba keverve házi fűszeres vajkrém az eredmény."
- 1 +
2 490 Ft
A fűszeres lányról:

"Nincs tökéletes fűszerkeverék és mindig van egy újabb ízkombináció, amit muszáj kipróbálnom, vagyis folyamatosan van valami kutatni, tesztelni, fejleszteni való.."

A fűszerről:

A GYROSON TÚL
"Görög fűszersómmal bármikor megidézheted a mediterrán konyha jellegzetes ízeit. Gyroshoz alap, de bármilyen húst, mártást feldobhatsz vele.

A görög fogásokat áthatja az élet szeretete, amit egy hangos baráti összejövetelen is átélhetünk egy kabócakoncertes tavernában. Muszaka, gyros, souvlaki, köfte, fantasztikus saláták és persze a tenger gyümölcsei, csak hogy a legismertebbeket említsem. Fűszersóm használatával ezeknek a napsütéses fogásoknak az ízvilágát kapod, az alapanyagokat persze itt is kedvedre variálhatod."
- 1 +
2 490 Ft
A fűszeres lányról:

"Nincs tökéletes fűszerkeverék és mindig van egy újabb ízkombináció, amit muszáj kipróbálnom, vagyis folyamatosan van valami kutatni, tesztelni, fejleszteni való.."

A fűszerről:

A CURRYN TÚL
"A Távol-Kelet varázslatos ízvilágát idézheted meg az indiai Garam masala fűszerkeverékemmel. Testet és lelket melengető fogásokhoz ajánlom.

A Garam masala neve nagyon beszédes: a hindi garam jelentése csípős, a masala pedig keveréket jelent. Ha még nem használtad korábban érdemes fokozatosan adagolni, amíg ki nem tapasztalod mennyire erősen szereted. Bangladestől Pakisztánig sok helyen készítik a helyi változatot, az én keverékem az autentikus indiai konyhát idézi."
- 1 +
2 490 Ft
A fűszeres lányról:

"Nincs tökéletes fűszerkeverék és mindig van egy újabb ízkombináció, amit muszáj kipróbálnom, vagyis folyamatosan van valami kutatni, tesztelni, fejleszteni való.."

A fűszerről:

A FÜSTÖN TÚL
"A Barbecue fűszerkeverékemmel a kerti sütögetések sztárja lehetsz. Sercegő húsok, ciccenő sörök, napszemcsi és aromatizáló füst. Mi kell még?

A napsütést és jó időt sokan nem csak azért várják, mert már nem tablettában kell szedni a D vitamint, öltözhetnek lengébben és jól áll nekik a napszemüvegük, hanem mert végre lehet izzítani a kerti sütögető alkalmatosságokat.

A Barbecue Fűszerkeverékem valójában egy rub, vagyis szárazpác. Ami azt jelenti, hogy autentikusan a grillre felkerülő húsokat sütés előtt pár órával érdemes jó alaposan bedörzsölni vele, esetleg egy kis olivaolajjal vagy mustárral elkeverni előtte. Fűszerkeverékemet úgy állítottam össze, hogy egyensúlyban legyen benne a fűszeresség, enyhe édesség és a csípősség, mindezt úgy, hogy a hús jellegzetességeit is hagyja érvényesülni."

- 1 +
1 790 Ft
Különleges birsalma chutney a Gőcze Termékektől.
Tökéletesen alkalmas sült húsokhoz, kemény és félkemény vagy grill sajtokhoz.
- 1 +
2 290 Ft
A fermentált áfonya lekvár féltve őrzött recept alapján született. Az erdélyi havasokból származó áfonyát fermentálták, szemeit egészben hagyták. Így egy rusztikus állagú készítmény született, amit lime pürével és mennyei vaníliával gazdagítottak. A termék teljes mértékben támogatja az egészségünket, és semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat és adalékanyagokat.

- 1 +
2 490 Ft
Mi is a csatni? Édes, de nem lekvár, savanyú, de nem savanyúság, fűszeres, de nem ételízesítő, főzeléknek, köretnek viszont túl tömény… Nem mártás, mert nem híg, de nem is krémszerű, hanem inkább darabos, állaga a befőtt és a lekvár között található félúton. Sós ételekhez fogyasztható, és nagyon, de tényleg nagyon finom, és mindent feldob. Áfonya csatnink egy igazi kuriózum, húsok, sajtok kitűnő kiegészítője. Meg kell kóstolnod, egy dologgal számolj, utána csatni-függő leszel!

- 1 +
1 590 Ft
A fűszeres lányról:

"Nincs tökéletes fűszerkeverék és mindig van egy újabb ízkombináció, amit muszáj kipróbálnom, vagyis folyamatosan van valami kutatni, tesztelni, fejleszteni való.."

A fűszerről:

A BORON ÉS MÁMORON TÚL
"Provance-i Fűszersómban találkozik a francia kifinomultság és a mediterrán bohémság. Bátran ajánlom húsokhoz, mártásokhoz, köretekhez.

Vidékies báj, vendégszerető emberek és meseszép természeti környezet jellemzi ezt a gyönyörű dél-francia vidéket. Földrajzilag és kultúrájában is közel Olaszországhoz egy fantasztikus elegye alakult itt ki a mediterrán életérzésnek és a francia gasztronómia kifinomultságának."


- 1 +
1 590 Ft
A fűszeres lányról:

"Nincs tökéletes fűszerkeverék és mindig van egy újabb ízkombináció, amit muszáj kipróbálnom, vagyis folyamatosan van valami kutatni, tesztelni, fejleszteni való.."

A fűszerről:

A PIZZÁN TÚL
"Az olasz konyha a minőségi alapanyagokról és az élet élvezetéről szól. Merülj el benne bátran, amihez hű társad lesz az Olasz Fűszersóm.

Az olaszok nem ismernek tréfát, ha gasztronómiáról van szó. Évszázadok alatt fejlesztették ki és tökéletesítették az elkészítési technikákat, és nem ismernek kompromisszumot az alapanyagok minőségében. Többek között ezeknek köszönheti az olasz konyha, hogy szinte az egész világot meghódította.

Az Olasz Fűszersóm értelemszerűen tökéletes adaléka bármilyen olasz kajának, de ezen felül is bátran ajánlom egy csomó mindenhez. Én például a sült krumplit is ezzel szoktam megszúrni, de készíthetsz vele pácot húsokhoz, grill zöldségekhez. Tejfölbe vagy joghurtba keverve szuper mártogatóst vagy salátaöntetet kapsz, mascarponéba keverve házi fűszeres vajkrém az eredmény."
- 1 +
1 590 Ft
A fűszeres lányról:

"Nincs tökéletes fűszerkeverék és mindig van egy újabb ízkombináció, amit muszáj kipróbálnom, vagyis folyamatosan van valami kutatni, tesztelni, fejleszteni való.."

A fűszerről:

A GYROSON TÚL
"Görög fűszersómmal bármikor megidézheted a mediterrán konyha jellegzetes ízeit. Gyroshoz alap, de bármilyen húst, mártást feldobhatsz vele.

A görög fogásokat áthatja az élet szeretete, amit egy hangos baráti összejövetelen is átélhetünk egy kabócakoncertes tavernában. Muszaka, gyros, souvlaki, köfte, fantasztikus saláták és persze a tenger gyümölcsei, csak hogy a legismertebbeket említsem. Fűszersóm használatával ezeknek a napsütéses fogásoknak az ízvilágát kapod, az alapanyagokat persze itt is kedvedre variálhatod."

- 1 +
2 990 Ft
A Bazsalikomoskert tulajdonosa a bazsalikomos sóvirágról:

"A Bazsalikomos sóvirág attól lett tökéletes, hogy a bazsalikom mellé citromfüvet és a saját citromfánkról szüretelt citromok héját tettem, aranyló színét pedig a napraforgó szirmainak köszönheti. Olasz tészták, saláták, hal és fehér húsok fűszerezésére, sajtokhoz, de még egy szimpla vajas kenyér tetejére szórva is ajánlom."

A Bazsalikomos kert mottója: "A természet kincs."
A Bazsalikomos kert 100%-ban természetes teák, családi receptjeik alapján, sok-sok törődéssel készülnek. Termékeik egytől egyig kézműves finomságok.
- 1 +
2 490 Ft
Évről évre egyre jobban kedveljük a csatnikat. Nem lekvár, nem is szósz, viszont valami bombasztikusan finom. Ez a cseresznye csatni érett, hatalmas, ropogós, szinte már fekete cseresznyéből készült. Muszáj megkóstolnod, sajttálakhoz nélkülözhetetlen és a vad ételeket is igencsak feldobja! A termék teljes mértékben támogatja az egészségünket, és semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat és adalékanyagokat.
- 1 +
2 990 Ft
Hajszálvékonyra szeletelt válogatott és szárított chili paprikák. A termék teljes mértékben támogatja az egészségünket, és semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat és adalékanyagokat. A cél a termékek készítésénél, hogy egészséges, zamatos, kizárólag színtiszta zöldségből vagy gyógynövényből készült finomságok kerüljenek az asztalra.

- 1 +
2 990 Ft
Egyedi ízhatás, melynek alapját a kapor adja meg. Sültekhez ajánljuk. A termék teljes mértékben támogatja az egészségünket, és semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat és adalékanyagokat.

- 1 +
2 090 Ft
Többféle, saját termesztésű zöldségeinket ledaráljuk, sóval tartósítjuk. Emiatt felbontás után, a tűzhely mellett tárolva, hűtés nélkül, akár 1-2 évig is eláll. Vékonyan sütőpapírra kiterítve, és a sütőben kiszárítva akár hét évig is friss marad. Egy nagyobb fazék ételbe nagyjából egy evőkanállal érdemes tenni, de ezután csak óvatosan, kóstolgatás után sózzuk az ételt.
Összetevők: paprika, sárgarépa, fehérrépa gyökér- és levél, zeller gyökér- és levél, só

- 1 +
1 350 Ft
Alapfűszerként ajánljuk, bármilyen fogásnak, leveseknek, hús- vagy zöldségételeknek harmonikus ízt ad. A szeklice kiválóan megszínezi az ételt, így rizshez, burgonyához is kitűnő.

- 1 +
1 350 Ft
A zöldfűszerek „nagy öregei” egy zacskóban. Ezt a fűszerkeveréket elsősorban húslevesekhez, valamint zöldségek, köretek ízesítésére ajánljuk.

- 1 +
1 350 Ft
Ajánljuk mediterrán ételekbe, halakhoz, tésztákhoz, paradicsomos mártásokhoz, lasagne-ba, húsokhoz. A hetes számot a legtöbb kultúrában körül lengi valamilyen varázslat, talán ezért lehet, hogy ez a fűszerkeverék elvarázsol minden ételt. Ha a 7 Fű-szer-szám keveréket használjuk, általában són kívül nem is érdemes más fűszerrel ízesíteni az ételt.

- 1 +
1 350 Ft
Ezt a speciálisan összeállított fűszerkeveréket vadhúsok pácolásához és ízesítéséhez ajánljuk.

- 1 +
1 350 Ft
Fő alkotója a majoránna és a paprika, mi leginkább kacsára szeretjük, de bátran lehet baromfira, sertésre és marhahúsra is tenni belőle! A többi termékünkhöz hasonlóan ez a keverék sem tartalmaz sót, adalékanyagot, ízfokozót!

- 1 +
1 350 Ft
Akár sült, akár párolt halételek fűszerezésére használhatjuk, finoman kiemeli, kíséri az ízeket. Jól illik a halpástétomokhoz is. A citromfű ad egy nagyon kellemes csavart ennek a keveréknek.

- 1 +
1 190 Ft
Minőségi érlelt mustár, amely nem tartalmaz semmilyen adalékot (ízfokozó, tartósítószer, színezék). A felhasznált alapanyagok magyar termelőktől származnak, és a mustármag bio minősítésű. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, csak termelői mézet. Hagyományos érlelési eljárással készül, melynek során a mustármag jótékony hatású alkotóelemei a felhasznált biológiai erjesztésű ecetek és a fűszerek és a méz együttesen kiváló étrendi hatást gyakorolnak a fogyasztás során. Különleges pácmustár, de sülthúsok és kolbász-hurka mellé is kiváló. Enyhén fokhagymás íze miatt plusz ízt ad az ételeknek.
- 1 +
1 390 Ft
Legjava Borsos-mentás Eperszósz Klasszikus termékben a friss menta és csipetnyi feketebors ízesíti kedvenc gyümölcsünket.


- 1 +
1 290 Ft
Paprikakrémünk meghatározó alapja a kápia paprika, amely egy a településünkön sokak által termelt élénkpiros színű, vastaghúsú paprikafajta. Leszedése teljesen érett korában történik, mindig gondosan, kézzel válogatott paprikát használunk fel. Egyedülálló ízét és zamatát magas cukortartalmának köszönheti. Ráadásul a kápia sok c vitamint őriz magában, amelyből szeretnénk minél többet megtartani a feldolgozása során. Annak érdekében, hogy a szószunk magyarosan csípős is legyen ugyancsak Bordányban termett, a kápiával egy időben szüretelt fűszerpaprikát keverünk hozzá.
- 1 +
1 390 Ft
Paprikaszószunk meghatározó alapja a kápia paprika, amely egy a településünkön sokak által termelt élénkpiros színű, vastaghúsú paprikafajta. Leszedése teljesen érett korában történik, mindig gondosan kézzel válogatott paprikát használunk fel. Egyedülálló ízét és zamatát magas cukortartalmának köszönheti. Ráadásul a kápia sok C- vitamint őriz magában, amelyből szeretnénk minél többet megtartani a feldolgozása során.
- 1 +
1 490 Ft
A zamatos lilahagyma mellett a karamellizált barna cukor, a kékfrankos vörösbor és a selymes balzsamecet teszi rafináltan karakteressé ezt a terméket. Sültek mellé, szendvicsre kenve, de hamburgerben is fenséges csemege.
- 1 +
1 590 Ft
Selymesen lágy chutney, amely tökéletes szárnyasokhoz és zöldségekhez. Kenhetjük kenyérre, leginkább a frissen sült barna, magvas kenyérre ajánljuk. Ízvilága a homokháti almának köszönhetően rendkívül intenzív.

- 1 +
1 590 Ft
Karakteresen rozmaringos és fanyarul meggyes. Ideális vadhúshoz és marhához is. Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz.
- 1 +
1 990 Ft
A testes barnasör és a bükkfán füstölt fűszerpaprika remek elegyet alkot ebben a különleges szószban. Olajjal elkeverve pácként használhatjuk, de sütés közben a húsra kenve is fenséges. A pácolt húsokat serpenyőben vagy sütőben is elkészíthetjük, így egész évben élvezhetjük a nyár ízeit. Sertés és marhasültekhez ajánljuk. Darált hússal elkeverve remek hamburger vagy csevap készíthető.


- 1 +
1 990 Ft
Napérlelte őszibarack és eredetvédett homokháti barackpálinka, durvára tört színes borssal pikánssá téve. Olajjal elkeverve pácként használhatjuk, de sütés közben a húsra kenve is fenséges. A pácolt húsokat serpenyőben vagy sütőben is elkészíthetjük, így egész évben élvezhetjük a nyár ízeit. Szárnyasokhoz és halakhoz ajánljuk. Joghurttal elkeverve remek salátaöntet. Olajjal elkeverve pácként használhatjuk, de sütés közben a húsra kenve is fenséges.
- 1 +
- 10% kedvezmény
1 990 Ft 1 791 Ft
Zamatos földieper és üde kékfrankos rozé találkozása ebben a gyümölcsösen friss szószban. Olajjal elkeverve pácként használhatjuk, de sütés közben a húsra kenve is fenséges. A pácolt húsokat serpenyőben vagy sütőben is elkészíthetjük, így egész évben élvezhetjük a nyár ízeit. Szárnyasokhoz és zöldségekhez ajánljuk. Joghurttal elkeverve remek salátaöntet.

Lejárati dátum: 2023.06.27.

- 1 +