A spagetti paradicsomos, zöldséges és fűszernövény alapú szószokhoz illik a legjobban. Organikus durumbúzából, hagyományos bronzöntéssel készült, ez a tészta durva textúrájú felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a főzés után jobban megragadja és megtartsa a szószokat.
Az extrudáláshoz használt szerszámok befolyásolják a tészta alakját, színét és állagát. Minden kritérium szerint a bronz szerszámokkal általában jobb minőségű tésztát készítenek.
A minőség mindig is módszer kérdése volt. Éppen ezért a tésztánk bronzra vágott, hagyományos eljárás, ami érdesíti a felületét, így sokkal jobban bírja a szószokat, fűszereket. A tésztánkat lassan szárítjuk, ami a legjobb módja annak, hogy megőrizzük kiváló érzékszervi és táplálkozási tulajdonságait.
A Riscossa tészta fenntartja a kiváló olasz tészta hagyományait, mivel 13% fehérjét tartalmaz (a legtöbb olasz tészta 12% vagy alacsonyabb), jó a szívóssága és gluténindexe, jó a természetes színe, nem tartalmaz adalékanyagokat, nem tartalmaz GMO-t, nem tartalmaz színezéket, nem tartalmaz tartósítószert és 100% válogatott durumbúzából készült
Használati utasítás: Adja hozzá a tésztát egy nagy serpenyőben enyhén sózott forrásban lévő vízhez, keverje össze, és forralja fel, főzze körülbelül 10-12 percig ízlés szerint.