Pödör Alma balzsamecet A fahordóban érlelt alma balzsamecet tehát sok oknál fogva meggyőző. A legfontosabb természetesen az intenzív, gyümölcsös almaíz, amely minden bizonnyal leveszi Önt is a lábáról. A Pödör sokéves tapasztalata mellett nem csoda, hogy csakis a legjobb végtermék kerül vásárlóink kosarába. Az alma balzsamecet balzsam a léleknek és az ínynek is. A friss alma legjobb tápanyagai és a balzsamecet alacsony savtartalma olyan kombináció, amely nemcsak a testnek, hanem a léleknek is örömet nyújt. A Pödör alma balsamico crema ecete számtalan étel krémes kísérője, és igazi fénypontja tud lenni főleg a könnyű konyhának. A húsos paradicsomból és bivaly mozzarellából készült „caprese” pár csepp alma balsamico cremával meglocsolva igazi gourmet fogás! És mennyire olasz! Ha édes ételekben szeretné használni a krémes alma balzsamecetet, próbálja ki egy parféval legközelebb! A reggeli müzlit, zabkását vagy gyümölcsös smoothie-t pompásan ízesíti a Pödör alma balsamico cremája, és egy kis változatosságot visz a hétköznapi étkezésekbe. Különleges lesz tőle egy egyszerű leves vagy egy gyorsan összedobott saláta.