Egészséges, napon érett hazai összetevőkből készült fokhagymás pörköltalap.
Minden ételnek amit pörkölt alappal kezdünk főzni, a paprikáskrumplitól a gulyáslevesen át a pörköltig, olyan ízt ad, amitől a legegyszerűbb étel is különleges lesz. Ne felejtsük, hogy ez az alap bográcsban készült, ennek köszönhetően egy csepp füstös pikantériát is érezhetsz ételeiden. Egyszerűen mennyei!
Felhasználási javaslat: az üveg tartalmát forrósítsd föl, dobd rá a húst vagy zöldséget és főzd össze a szokásos módon. Ízlés szerint a fűszerezést igazítsd a készülő ételhez. Hagymapucolás, aprítás és pirítás nélkül, pillanatok alatt kész a páratlan fogás!
Összetevői: egészséges, napon érett, hazai paradicsom, paprika, vöröshagyma, fokhagyma (Vénusz)napraforgóolaj, só, bors, némi hamu.
Hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezéket nem tartalmaz! Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőből, 3 napig fogyasztható.