A minőség mindig is módszer kérdése volt. Éppen ezért ez a tészta bronzra vágott, hagyományos eljárással készült, ami érdesíti a felületét, így sokkal jobban megfogja a szószokat, fűszereket. A tésztát lassan szárítják, ami a legjobb módja annak, hogy megőrizzék kiváló érzékszervi és táplálkozási tulajdonságait.
A Bronze Cut Fusilli formájú tésztát hagyományosan úgy alakítják ki, hogy tésztacsíkokat hengerelnek egy rúdra, így alakítják ki a csavart formát. A Fusilli jól használható bármilyen szósszal, levesekhez adva vagy salátának is.
Használati utasítás: Forraljunk fel egy nagy fazék sós vizet nagy lángon. Adjuk hozzá a tésztát, és főzzük puhára, de még mindig keményre harapásig, időnként megkeverve, ízlés szerint körülbelül 8-10 percig csepegtessük le, és tálaljuk a kívánt szósszal.
Az extrudáláshoz használt szerszámok befolyásolják a tészta alakját, színét és állagát. Minden kritérium szerint a bronz szerszámok általában jobb minőségű tésztát készítenek.
A minőség mindig is módszer kérdése volt. Éppen ezért a tésztánk bronzra vágott, hagyományos eljárás, ami érdesíti a felületét, így sokkal jobban bírja a szószokat, fűszereket. A tésztánkat lassan szárítjuk, ami a legjobb módja annak, hogy megőrizzük kiváló érzékszervi és táplálkozási tulajdonságait.
A Riscossa tészta fenntartja a kiváló olasz tészta hagyományait, mivel 13% fehérjét tartalmaz (a legtöbb olasz tészta 12% vagy alacsonyabb), jó a szívóssága és gluténindexe, jó a természetes színe, nem tartalmaz adalékanyagokat, nem tartalmaz GMO-t, nem tartalmaz színezéket, nem tartalmaz tartósítószert és 100% válogatott durumbúzából készült.