"Nincs tökéletes fűszerkeverék és mindig van egy újabb ízkombináció, amit muszáj kipróbálnom, vagyis folyamatosan van valami kutatni, tesztelni, fejleszteni való.."
A fűszerről:
A PAPRIKÁN TÚL
"Magyar ételbe Magyaros Fűszersót! Ha rántotthús volt a jeled az oviban, ha karikás ostorral metszed a szőlőt, de akkor is ha nem, imádni fogod.
Nyugodtan használhatod minden paprikás magyar kajába, pörkölt, gulyás, halászlé mind tökéletes lesz vele. Ha túróba kevered körözöttet kapsz, de mehet tejfölbe, joghurtba salátaöntetként vagy mascarponéba keverve házi magyaros vajkrém lesz az eredmény. Húsokhoz, grill ételekhez, pácolásra is jó szívvel ajánlom. Az egyik legsokoldalúbb fűszerkeverékem, ízvilága kellemes emlékeket fog ébreszteni a gyerekkorodból."
"Na de nézzük mitől is olyan jellegzetes a magyar konyhaművészet?
Tusor András Gasztronómia című alapművében ezeket a kritériumokat fogalmazta meg:
- a sertészsír, a vöröshagyma és a fűszerpaprika együttes használata
- a sertéshús és sertészsír domináns alkalmazása
- a tejföl nagymértékű felhasználása
- sajátos ételkészítési módok (pörköltalap készítés, pirítva párolás, rántással sűrítés)
- sajátos fűszerezési eljárások
- magas szénhidráttartalmú köretek és főzelékek fogyasztása
Magyaros fűszersó összetevők: himalája só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, fekete bors, fűszerkömény, petrezselyem, majoranna, kakukkfű
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!"