A Doisy & Dam londoni csokoládéboltjai egyértelműen 10-ből 10-et adnak saját étcsokoládécseppjüknek.
Jobb csokoládé egy jobb világért
A Doisy & Dam mottója a kiváló csokoládéjuk gyártása során egyszerű: a csokoládé mindent jobbá tesz, így aki jobb csokoládét készít, az még jobbá teszi a dolgokat. Capiche? Ezt szem előtt tartva a londoni székhelyű cég két elvet fogadott el. Először is: jobb alapanyagok, másodszor: jobb és átláthatóbb gyártási és munkakörülmények. Nem kis dolog ez olyan időkben, amikor a legtöbb csokoládéban több e-szám van, mint amennyi hozzávaló.
Jobb összetevők
Éppen ezért a Doisy & Dam vegán termékei a lehető legkevesebb összetevőből készülnek – és semmi olyanból, amit a nagymama első ránézésre ne ismerne fel, azaz természetes alapanyagokból. Bármi, ami -oxidra vagy -dextrinre végződik, nem kerül a zacskóba. Ugyanez vonatkozik a pálmaolajra és a túlzott cukormennyiségre is. Ez azt jelenti, hogy megengedheti magának a jó lelkiismeretet – függetlenül attól, hogy fürtökről , ropogós csokoládégolyókról , étcsokoládécseppekről vagy csokoládé mogyoróról van szó.