Egyedi, aromás ízvilágú kapribogyó prémium ecetben tartósítva. Kifinomult, mediterrán hozzávaló, amely húsokhoz, halakhoz, salátákhoz és tésztaételekhez is tökéletes választás.
A gondosan válogatott kapribogyók prémium minőségű ecetben érlelődnek, megőrizve frissességüket és természetes aromájukat. Intenzív, mégis kiegyensúlyozott ízük miatt nélkülözhetetlen alapanyag a mediterrán konyha kedvelőinek. Sokoldalúan használható szószok, saláták, húsételek vagy halak ízesítésére, de kiváló tésztákhoz és rizottókhoz is. Fenntartható termesztésből származik, így egyszerre képviseli a minőséget és a felelősségteljes előállítást.
Márkainformáció:
Az Angiolina a liguriai kézműves hagyományokat őrzi, kiváló minőségű alapanyagokat és hagyományos feldolgozást alkalmazva, hogy minden üvegben az autentikus olasz ízvilágot nyújtsa.