Ez a szósz kolbásszal, gombával, zöldségekkel és olajbogyóval az íz és a képzelet apoteózisa, hogy egy igazán finom első fogás kerüljön az asztalra. Klasszikus, a legjobb hozzávalókból elkészített recept, amit pikáns és rusztikus ízének köszönhetően mindenki nagyon szeret.
Összetevők:
Kolbász 30% (sertés, só, bors), gomba 24% ( Agaricus bisporus, Pholiota nameko, Pleurotos ostreatus, Boletus luteus, Boletus Edilus ), víz, paradicsomsűrítmény, zöldségek (hagyma, sárgarépa, zeller), bor, 6% olívabogyó, extra szűz olívaolaj, növényi rost, természetes aroma, cukor, fokhagyma, petrezselyem.
Felbontás után hűtőszekrényben tartandó +4°C-on, és 3-4 napon belül felhasználandó.
Tartósítószert nem tartalmaz
A szósz jellemzői: klasszikus fűszerezés rusztikus és intenzív ízzel.