Saját termesztésű, nagyjából harmincféle paradicsomot sütünk össze kemencében fokhagymával, bazsalikommal, oregánóval. Használhatjuk bolognai-alapnak, de önmagában, tésztára kenve, húsok mellé, vagy akár frissen sült kenyérrel is egyszerű, de ízletes fogás.
Összetevők: paradicsom, fokhagyma, bazsalikom, oreagánó
A termelők bemutatkozása:
" A föld és a természet szeretete már gyerekkorunk óta meghatározta az életünket. Nem véletlen, hogy mindkettőnknek kertészeti végzettségünk van. Miután a Fiatal Gazda pályázatot megnyertük Budapestről egy tanyára költöztünk, ahol végre sikerült beindítani a saját családi vállalkozásunkat. Az életünk minőségének javítás mellett - az ember azt csinálja amit szeret - elkezdtük a vegyszermentes zöldségtermesztés. Már a palántákat is mi neveljük, így elmondhatjuk, hogy magtól-magig termesztünk.
A gazdálkodás egy hektáron folyik. Célunk, hogy jó ízű, magas tápanyagtartalmú, egészséges termékek kerüljenek ki gazdaságunkból. A késztermék előállítása során nem használunk semmiféle adalékanyagot, tartósítószert."