Fagyasztva szárított feketeribizli szemek ruby csokoládé bevonattal. A feketeribizli savasságát körülöleli a ruby csokoládé édessége és vörös gyümölcsös ízvilága.
Ropogós, kakaós gabonagolyók melyeket egy különlegesen innovatív technológiával készített, passió gyümölcsös csokoládéval vontunk be, ami trópusi frissességet és kellemes gyümölcsösséget kölcsönöz ennek a vegán csokoládé drazsénak.
Finoman pörkölt egész mogyoró szemek Olaszország méltán híres Piemonte régiójából, melyeket enyhén karamelles ízvilágú, lágy tejcsokoládéval vontunk be egy ellenállhatatlan, fényes tejcsokoládé golyóvá.
70%-os étcsokoládéval bevont mazsola szemek, melyek édeskés ízjegyeivel jól harmonizál a többek között madagaszkári kakaóbabokat is tartalmazó csokoládé kellemes savassága.