Több éven keresztül dupla díjakkal jutalmazták a kiváló édességek között. A vékony Avola mandulát nagyon finom, vékony tejcsokoládé réteggel vonják be, hogy megőrizzék a mandulafajtára jellemző finomságot és édességet. A csokoládébevonat még inkább fokozza ennek a szicíliai mandulafajtának az édességét. Igazi finomság azok számára, akik szeretik az aszalt gyümölcsöket, és egy csipetnyi édességről sem akarnak lemondani.
A Slitti olasz cég 1969-ben született kávépörkölő cégként , amely a kezdetektől a termék gondozásával és feldolgozásával tűnt ki. 1989 -ben az alapító fiai, Andrea és Daniele kiterjesztették a cég kínálatát a kakaófeldolgozásra.
Andrea Slitti ma a világ egyik legfontosabb kézműves csokoládégyártója. Kakaós kalandja a családi kávépörkölő cégnél szerzett tapasztalatokból indul ki, és egyedüli tanára, a kávé vezette őt a csokoládé világába, és ez adta az élményt kiegyensúlyozott, kerek és aromás keverékek létrehozásához. Kézműves tudása és művészi érzéke arra késztette, hogy megnyerje az összes legrangosabb nemzetközi csokoládéversenyt, és ezzel irigylésre méltó aranyérmek listája alakult ki.
A Slitti kizárólagos magyar forgalmazója a Magenta Deli&Cafe.