A Monte Subasio alján lévő zöld völgyben, Assisi, Perugia és Spoleto között található az Antico Pastificio Umbro ősi gyára, ahol kizárólag hagyományos módon készítik a tésztákat. E termék kapcsán fontos megjegyezni a Monte Subasio völgy kis folyóiból származó tiszta vizet, hiszen rendkívül egészséges állagot biztosít a tészta számára, mely nagyban hozzájárul a minőséghez. Bronz extruderekkel, valamint kézi vágással készülnek a tészták, amelyeket ezt követően hosszú ideig, lassan szárítanak.
Összetevők:
durum búzadara
tintahal tinta 2%
só
Figyelem, a termék nyomokban szóját tartalmazhat.
Főzési idő: 10 perc.
Tárolása száraz és hűvös helyen javasolt.
Tápanyag értékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
energia: 1505 kj/355 kcal
zsír: 1,5 g - amelyből telített zsírsavak 0,4 g
szénhidrát: 72 g - amelyből cukrok 2,6 g
fehérje: 12 g
só: 0,17 g