Umbria azon olasz régiók közé tartozik, ahol a kézműves, mezőgazdasági gyökerek dominálnak, hiszen magába foglalja azon tésztakészítő mesterek sorát, akik a múlt század eleje óta valóságos kézműves tésztakészítők „iskoláját” hozták létre, amely méltó arra, hogy viszonyítási alapként szolgáljon egész Olaszország számára. Umbria gazdálkodási gyökerei lehetővé tették, hogy ez a régió olyan szemléletet alakítson ki, amely a maximális termékminőséget abszolút prioritássá teszi, miközben hű marad a hagyományokhoz. Az ezen a zöldellő, gazdálkodásban gazdag területen előállított alapanyagok minősége, a föld titkainak meghitt ismerete és az alkalmazott feldolgozási technikák együtt alkotják az egyedülálló formulát, amely kivételes élelmiszertermékeket eredményez.
Ebben a szellemiségben jött létre a gyártó tésztaüzeme a Subasio-hegy lábánál Assisi, Perugia és Spoleto között. Gyártási folyamataikat az umbriai tésztagyártók által a múlt század elején alkalmazott hagyományos módszerek ihlették.
A jelenlegi gyártási folyamatok továbbra is szilárdan a hagyományokban gyökereznek. A tésztatermékeket azon fogyasztóknak ajánlják, akiknek fontos, hogy a kedvenc élelmiszerboltjuk polcain házi tészta- és rizsételekre leljenek.
A gyártót az üzleti életben eltöltött több, mint 25 év alatt az étel iránti rajongása arra késztette, hogy bővítse kínálatát az olasz konyha egyéb kiválóságaival, mint például rizottókkal, fűszerekkel, szószokkal, hüvelyesekkel és fűszerekkel.
Összetevők:
durum búzadara
víz
Figyelem, a termék tartalmazhat szójamaradványt.
Főzési idő: 11 perc.
Tárolása száraz és hűvös helyen javasolt.
Tápanyag értékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
energia: 1509 kJ/356 kcal
zsír: 1,4 g - amiből telített zsírsavak: 0,4 g
szénhidrát: 71,6 g - amiből cukrok: 2,8 g
fehérje: 12,5 g
só: 0,005 g