A Heimann család 2019-ban is készített egy házasítást a legjobb hordókkal, hosszú érleléssel, remek arányokkal. Ez a Barbár új évjárata, amihez a meleg és korán érkezett 2018-as szüretben válogattak.
Alkoholfok: 14%
A magját most is bordói fajták adják, 35% cabernet franc és 29% merlot, mindkettő a Porkoláb-völgyből, keveset termő francia tőkékről. A lendületet most is 25% tannat és 11% kékfrankos miatt érezzük, ezekhez a Bati-keresztből szüreteltek, ez a család monopol dűlője, egyben a borvidék legmagasabb pontja. Erjesztés és érlelés külön-külön, a testesebb fajtáknál kishordókkal, a kékfrankos és tannat esetén hagymányos nagyhordókban. Házasítás egy évvel a szüret után, gondosan, lassan, precízen. További egy év hordós és palackos érlelés után mostanra készült el igazán.